Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tradycja

Piekarnia Tradycja swoją działalność rozpoczęła w 1991 roku przez Anielę i Józefa Cieszyńskich. W latach późniejszych prowadzeniem firmy zajęła się ich córka Agnieszka, która tak jak ojciec, posiada mistrzowskie uprawnienia w zawodzie piekarza. Dewizą zakładu jest smak i tradycja, stale dokładamy wszelkich starań aby piec według sprawdzonych starych receptur. Do dnia dzisiejszego łącząc tradycję z nowoczesnością pieczemy dla Was... Każdy rodzaj pieczywa powstaje na bazie naturalnych surowców, bez dodatków konserwantów, barwników i spulchniaczy. Prawdziwa zdrowa żywność. Do produkcji chleba wykorzystujemy naturalny kwas chlebowy, który umożliwia otrzymanie delikatnej struktury miękiszu i naturalnie wydłuża jego świeżość. Nasze produkty skierowane są do klientów dbających o zdrowie i zainteresowanych tym, co spożywają. Ciągły wzrost produkcji, zadowolenie naszych klientów i rosnąca liczba odbiorców upewniają nas, że wybraliśmy właściwy kierunek rozwoju piekarni.